Huis te koop

499500€

4 slaapkamers 234 vierkante meters

Immoweb code : 11483305
Immoweb code : 11483305

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
234 vierkante meters bewoonbare ruimte
6390 vierkante meters grond

Omschrijving

Verborgen juweel vol geschiedenis en natuurpracht

Gelegen in het schilderachtige Quercy Blanc, ten zuidwesten van de Lot, biedt dit authentieke huis een charmant gehucht omringd door stenen huizen en een sfeervol kerkje. Het geheel straalt de traditionele charme van de regio uit. Winkels en diensten bevinden zich op slechts 10 minuten rijden. Cahors ligt op 25 minuten, Agen op een uur, en de luchthaven van Bergerac op 1,5 uur rijden.

Op de begane grond zijn vier gerenoveerde kamers en een kelder in gebruik als wasruimte. De keuken, badend in licht door ramen op het zuiden en oosten, heeft een lambriseringplafond, wit geschilderde muren en een stenen vloer met zwart-witte tegels. De eetkamer met grote gietijzeren kachel in de open haard heeft een stenen gootsteen als vensterbank en overvloedig daglicht. De stenen vloer loopt door in de woonkamer met een gewelfd plafond.

Op de eerste verdieping geeft een stenen trap directe toegang. De lichte woonkamer heeft een tegelvloer, twee grote ramen op het zuiden, een open haard en originele kasten. Vier kamers met hoge plafonds, gips en kalk muren, en een open haard met een zwart geschilderde schoorsteenmantel voegen historische charme toe.

Buiten bevinden zich drie stenen bijgebouwen: een werkplaats en twee oude veegebouwen, allemaal in authentieke staat. De tuin is aangelegd met gazons, vaste plantenperken, een moestuin en fruitbomen. Hier bevinden zich ook een historische waterpomp en een ondergrondse wateropvangtank voor de bewatering.

Neem contact op