Huis te koop

449000€

4 slaapkamers 103 vierkante meters

Immoweb code : 20052501
Immoweb code : 20052501

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
103 vierkante meters bewoonbare ruimte
164 vierkante meters grond

Omschrijving

Cosy familiewoning | Retranchement

Deze lichtrijke en instapklare woning is rustig gelegen in het pittoreske Retranchement, op slechts een steenworp afstand van het kosmopolitische Knokke, Cadzand en Sluis.

Je wordt verwelkomd door een zonnige, aangelegde voortuin. Eens binnen via de inkomhal met vestiaire en gastentoilet, kom je in de gezellige woon- en leefruimte bestaande uit een cosy zithoek, een eetplaats en een ingerichte open keuken met zit- en kookeiland.
Dankzij de aangename gevelbreedte en de grote raampartijen voor- en achteraan geniet deze ruimte van optimaal lichtinval en voelt het ruim aan. De achtertuin is aangelegd als een ruim en zonnig terras, waar je heerlijk al fresco kunt dineren met vrienden en familie.
Via een open trap heb je toegang tot de eerste verdieping. Hier zijn drie slaapkamers en een praktische, frisse badkamer met een dubbele wastafel, douche en toilet.
Als kers op de taart is er de master bedroom op de tweede verdieping. Pure privacy en luxe. De ruimte is ingericht met een slaapkamer waar je vanuit je bed zicht hebt op het prachtige natuurgebied. De en suite badkamer is uitgerust met een ligbad, dubbele wastafel en toilet.

Het dorp is omgeven door een schitterend natuurlandschap. De nabijheid van de kust en de uitgestrekte polders bieden tal van mogelijkheden voor buitenactiviteiten. Natuurliefhebbers kunnen genieten van de rust en schoonheid van het Zwin Natuur Park, een uniek natuurgebied op slechts een fietstocht hier vandaan.

Neem contact op