Huis te koop

399000€

5 slaapkamers 180 vierkante meters

Immoweb code : 11472934
Immoweb code : 11472934

Overzicht

5 slaapkamers
2 badkamers
180 vierkante meters bewoonbare ruimte
311 vierkante meters grond

Omschrijving

Woning met 5 slpk en 2 badkamers te Affligem

Voor meer info of een bezoek, bel 02 884 23 24. Op een gunstige ligging te Affligem bevindt zich deze instapklare woning. Verschillende faciliteiten (supermarkt, openbaar vervoer, bakker, slager, school,..) bevinden zich in de nabij omgeving. De E40 is vlot bereikbaar.

Buiten telt de woning een oprit die plaats biedt voor 3 tot 4 wagens, een garage met automatische poort, een gezellige voortuin en een ruim (overdekt) terras achteraan.

Binnenkomen doen we in de inkomhal die toegang geeft tot de ruime woonkamer en de geïnstalleerde keuken. Verder vinden we op het gelijkvloers een gastentoilet en een berging terug.

De eerste verdieping telt drie ruime slaapkamers en een badkamer met toilet. De zolder is toegankelijk via een vaste trap en is ingericht. Hier vinden we een polyvalente ruimte terug, twee slaapkamers en een tweede badkamer (douche, toilet).

Extra pluspunten van de woning zijn alvast: dak vernieuwd, kelder aanwezig, ramen (deels) vernieuwd, ramen in PVC met dubbele beglazing, geen renovatieverplichting, woning is asbestveilig.

Neem contact op