Huis te koop

679000€

5 slaapkamers 276 vierkante meters

Immoweb code : 20008736
Immoweb code : 20008736

Overzicht

5 slaapkamers
2 badkamers
276 vierkante meters bewoonbare ruimte
881 vierkante meters grond

Omschrijving

Strakmoderne villa met 5 slaapkamers en 2 badkamers voor ...

Welkom bij deze prachtig gerenoveerde strakmoderne woning te Adegem, gelegen in een rustige en aangename buurt. Deze woning, met een hedendaagse moderne architectuur, is compleet als nieuwbouw gerenoveerd tot in de puntjes. Dankzij de hoogwaardige afwerking van zowel het interieur als exterieur, technieken, isolatie en hernieuwbare energie, biedt deze woning een ongeëvenaarde woonervaring.

Met een energetisch label B is deze woning klaar voor de toekomst door intensieve dak-, muur- en vloerisolatie, 10 zonnepanelen met totaal 4700 Wp, 2 thuisbatterijen, een nieuwe condenserende CV-verwarming (juni 2024) en een milieuvriendelijke pelletkachel. Daarnaast is er een regenput (+filterput) van 7000 liter, een boorput, geautomatiseerde zonnewering, en schrijnwerk in aluminium met super-isolerend glas. Dit alles maakt de woning niet alleen energiezuinig, maar ook comfortabel en milieuvriendelijk.

De woning heeft een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 276 m² en beschikt over een ruime private parkeerplaats aan de voor- en achterzijde van het perceel, evenals een zeer ruime inpandige garage met wasplaats. De prachtig aangelegde en perfect onderhouden tuin, met buitenverlichting en terrassen (155 m2) rondom de woning, biedt een oase van rust en ontspanning. Tevens is er een geïsoleerd tuinhuis met oversteek aanwezig.

Binnen in de woning vindt u 5 ruime slaapkamers, waaronder een grote gelijkvloerse slaapkamer van 24 m², ideaal voor kangoeroewonen of als p...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op