Huis te koop

449000€

3 slaapkamers 185 vierkante meters

Immoweb code : 20049946
Immoweb code : 20049946

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
185 vierkante meters bewoonbare ruimte
315 vierkante meters grond

Omschrijving

Nieuwbouw BEN-woning met 3 slpk's, garage & tuin

Luxueuze, nieuwbouw BEN-woning met 3 slaapkamers, inpandige garage en tuin.

Deze woning is centraal gelegen nabij het centrum van Aartselaar, invalswegen, scholen/opvang en winkels. Het huis heeft een moderne uitstraling en is zeer energiezuinig dankzij de 12 zonnepanelen, warmtepomp, isolatie en domotica.
Via de oprit komen we tot aan de voordeur van deze luxueus woning, afgewerkt met hoogwaardige kwalitatieve materialen. Binnenkomend vind je aan de linkerzijde de inpandige garage en het gastentoilet. Verder biedt de hal toegang tot de leefruimte, die voorzien is van een open keuken en uitzicht op de diepe tuin. De open keuken met kookeiland is volledig ingericht en hypergeïnstalleerd. Door de grote raampartijen geniet de woning van veel natuurlijk lichtinval.
Op de 1e verdieping bevinden zich 2 ruime slaapkamers, een apart toilet en een royale badkamer. Deze is ingericht met inloopdouche, apart bad en dubbel lavabomeubel.
Op de 2e verdieping bevindt zich de 3e slaapkamer. Deze heeft een ensuite badkamer met enkel lavabomeubel en inloopdouche.
In de noordwestgerichte tuin vind je een ruim terras, een garage/tuinhuis en mooi groene graspartij.
Door zijn gunstig E-peil kan u genieten van een fiscaal voordeel: 100% vrijstelling van onroerende voorheffing de eerste vijf jaren.
Grondaandeel 12% btw: €199.000/Constructiewaarde 21% btw: €250.000
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigend

Neem contact op