Huis te koop

Richtprijs 349000€

3 slaapkamers 195 vierkante meters

Immoweb code : 11471104
Immoweb code : 11471104

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
195 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

ENERGIEZUINIGE HALF-OPEN WONING met zicht op het groen & ...

U kunt een BOD uitbrengen op deze woning, rekening houdend met de AANVANGSPRIJS van € 349.000,00 , elk hoger BOD wordt voorgelegd aan de eigenaars die al dan niet kunnen ingaan op dit aanbod.

VOLLEDIG ENERGIEZUINIGE  & INSTAPKLARE  HALF - OPEN WONING vlakbij het centrum van Aartrijke.

Deze LICHTRIJKE halfopen bebouwing met een bewoonbare oppervlakte van 195m2 is zeer centraal gelegen, nabij het centrum van Aartrijke.
In de onmiddellijke omgeving vindt u aansluiting op het openbaar vervoer, verbindingswegen, scholen en verschillende winkels & diensten. 

Deze woning bestaat uit een ENORM lichtrijke leefruimte met directe toegang tot het MAGNIFIEKE ZONNIGE terras met UITZICHT OP HET GROEN. Aangrenzend met de woonkamer situeert zich een volledig geïnstalleerde keuken. 3 VOLWAARDIGE MOOIE slaapkamers voorzien van een kwalitatieve laminaatvloer en een VOLUMINEUZE badkamer met dubbele lavabo, toilet, douche en ligbad.

Een GROTE INPANDIGE GARAGE met automatische poort. Voor en naast de woning 2 RUIME parkeergelegenheden waarvan 1 voorzien voor het plaatsen van een mobilhome of camionette, die je kan afsluiten met de reeds voorziene poort. De gelijkvloerse verdieping is een absolute meerwaarde, en biedt u mogelijkheden als hobby, OPSLAGRUIMTE & vrij beroep.

Met als troef een zéér gezellige zuid oriënteerde tuin met ruim tuinhuis. Het terras aan de voorzijde biedt u eveneens de kans te genieten van een stralende avondzon. Alle ruimtes zijn voorzien van cen...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op