Huis te koop

* 429500€

3 slaapkamers 180 vierkante meters

Immoweb code : 20228105
Immoweb code : 20228105
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
180 vierkante meters bewoonbare ruimte
334 vierkante meters grond

Omschrijving

Hedendaagse nieuwbouwwoning met een prachtig uitzicht

Deze rustig gelegen nieuwbouwwoning is gelegen op een perceel van 334 m² langs de Pastorijstraat in Aarsele, een deelgemeente van Tielt. Deze gemeente is centraal gelegen tussen Tielt en Deinze en staat gekend om haar heuvelachtige landschap. 

De indeling van deze woning is als volgt: een ruime inkomhal met een gastentoilet en de nodige ruimte voor een vestiairekast, een lichtrijke doorzon zit- en eetruimte met aansluitend de open keuken die werd voorzien van een keukeneiland en uitgerust met diverse inbouwtoestellen en een praktische berging. De oostelijk georiënteerde tuin met aangelegd terras is te bereiken vanuit de keuken én de eetruimte. Dankzij de grote raampartijen kunt u binnen genieten van een mooie natuurlijke lichtinval en een uitzicht over de tuin en de achterliggende weiden. Op de eerste verdieping vindt u drie slaapkamers, samen met een extra afzonderlijk toilet en een badkamer voorzien van een ligbad, inloopdouche en een dubbele wastafel. De zolder is toegankelijk via een uitschuifbare trap en kan dienst doen als bijkomende bergruimte.   

Ook op gebied van afwerking wordt u een hoge standaard geboden, zo zijn er mooie budgetten voorzien voor de sanitaire toestellen, keuken en vloerbekleding zelf te kiezen, volledig in lijn met uw smaak én goesting.

Elke woning heeft een eigen elegante en strakke carport met aaneengesloten houten tuinberging.

Benieuwd? [email protected] of 09 278 78 79

Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op