Huis te koop

359000€

2 slaapkamers 120 vierkante meters

Immoweb code : 20251076
Immoweb code : 20251076

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
120 vierkante meters bewoonbare ruimte
1988 vierkante meters grond

Omschrijving

Gezellige ruime woning met grote tuin te Rillaar!

Unique Properties verkoopt deze gezellige en ruime, deels te renoveren woning. Gelegen in het mooie Rillaar, biedt deze alle ruimte en potentieel om uw droomhuis te creëren. De woning beschikt momenteel over 2 slaapkamers, maar de enorm grote zolderverdieping met vaste trap biedt de mogelijkheid om nog 3 extra kamers en een extra badkamer bij te maken – perfect voor een groot gezin of wie extra ruimte zoekt. MEER INFO EN ALLE ATTESTEN OP www.UNIQUE-PROPERTIES.be.
De ruime woonkamer heeft plaats om een zithoek en zelfs bar in te richten, ideaal voor sfeervolle avonden met vrienden of familie. De grote keuken moet nog geïnstalleerd worden, wat u de kans geeft om deze volledig naar eigen smaak in te richten. De enorme kelder geeft de mogelijkheden om een fitness of mancave in te richten naast werkruimte en berging. Er is een mooie tuin van maar liefst 19a88ca, waar u kunt genieten van rust, met een mooi uitzicht op de velden. De perfecte plek voor ontspanning.
Deze woning heeft alle potentieel om, na de nodige renovaties van keuken en badkamer, een uiterst gezellige en ruime thuis te worden. Een unieke kans. Wacht niet en ontdek de mogelijkheden van deze charmante woning! Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen afgeleverd, bestemming woongebied met landelijk karakter, omgevingsvergunning voor verkavelen van gronden afgeleverd, geen dagvaarding/herstelvordering, Elektriciteit is NIET conform. EPC label C, P-score = A, G-score = A. Bezoek aanvragen via website.

Neem contact op