Huis te koop

349000€

3 slaapkamers 139 vierkante meters

Immoweb code : 20063384
Immoweb code : 20063384

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
139 vierkante meters bewoonbare ruimte
120 vierkante meters grond

Omschrijving

Gerenoveerde woning in hartje Aarschot!

Welkom in deze energievriendelijke woning!

Via de open inkomhal -die naadloos overgaat in de zithoek- bereik je de geïnstalleerde keuken die oa. uitgerust is met een combi-oven, vaatwasser en een ruime koelkast. De aangrenzende eetplaats geeft toegang tot het terras en de tuin met een groot schuifraam.
Onder de trap vind je een handige berging met een aansluiting voor een wasmachine. De woning straalt rust en licht uit dankzij de directe verbinding met het terras en de compacte tuin, een kleine oase in het centrum van de stad.
Op de eerste verdieping ontdek je een ruime slaapkamer en de badkamer, die voorzien is van zowel een ligbad als een douche. Een apart toilet en een flexibele open ruimte, ideaal als bureauruimte of dressing, maken deze verdieping compleet.
De tweede verdieping telt nog twee grote slaapkamers. Daarnaast is er een technische ruimte met het ventilatiesysteem (type C) en een energiezuinige HR-gasketel.

De woning werd in 2020 volledig gerenoveerd met als resultaat een mooi energielabel B. Deze combinatie van modern comfort met energie-efficiëntie zorgt voor een duurzame en comfortabele leefomgeving.
De woning is momenteel verhuurd.

Contacteer ons voor meer info en/of het plannen van een bezoek via 016/899 508 of [email protected].

Neem contact op