Huis te koop

* 399000€

3 slaapkamers 151 vierkante meters

Immoweb code : 20105023
Immoweb code : 20105023
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
151 vierkante meters bewoonbare ruimte
352 vierkante meters grond

Omschrijving

Energiezuinig en rustig wonen in een doodlopende straat!

Ontdek uw nieuwe thuis in het hart van Maria-Aalter, waar rust en modern comfort hand in hand gaan. We presenteren met trots drie nieuwbouwwoningen die perfect zijn voor wie op zoek is naar een harmonieus leven, omringd door natuur en toch dichtbij alle voorzieningen.

Deze woningen combineren moderne architectuur met een hoogwaardige afwerking, wat resulteert in een stijlvolle en comfortabele leefomgeving. De indeling is ruim en doordacht, met voldoende plaats voor gezinnen om te groeien en te genieten van het dagelijks leven. De nieuwste energiezuinige technieken, zoals vloerverwarming en zonnepanelen, zorgen ervoor dat u niet alleen duurzaam woont, maar ook bespaart op uw energiefactuur.

De locatie in Maria-Aalter biedt het beste van twee werelden: een groene, rustige omgeving waar u kunt ontspannen en ontsnappen aan de drukte, terwijl scholen, winkels en openbaar vervoer binnen handbereik zijn. Elke woning beschikt bovendien over een eigen tuin en terras, de perfecte plekken om te genieten van de buitenlucht en gezellige momenten met vrienden en familie.

Gelijkvloers is als volgt ingedeeld: inkomhal, een gastentoilet, een praktische berging met ruimte voor technische apparatuur, een woonkamer met zit- en eethoek en zicht op de tuin en een open keuken met alle benodigde apparatuur. Op de eerste verdieping bevinden zicht 3 slaapkamers, een apart toilet en een badkamer voorzien van dubbele wastafel, douche en ligbad. Tot slot beschikt deze woning over een praktische apart

Dit pand maakt deel uit van het project Portretstraatje

Neem contact op