Huis te koop

315000€

4 slaapkamers 262 vierkante meters

Immoweb code : 20178304
Immoweb code : 20178304

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
262 vierkante meters bewoonbare ruimte
100 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime gezinswoning met 4 slpks en garage in Aalst

-- eerste foto is een simulatie --

In Aalst, op de grens met Hofstade & dus op een boogscheut van alle winkels en het station van Aalst, bevindt zich deze solide bel-étage-woning met garage. De -enige- eigenaars hebben deze woning laten bouwen in 1976 en deze is tot vandaag steeds goed onderhouden geweest.

De basis zit alvast goed, namelijk een oerdegelijke betonstructuur. Enige opfrissing is wel wenselijk, wat uiteraard het grote voordeel biedt dat de woning nog volledig naar eigen smaak en stijl kan worden ingericht. Er is opportuniteit tot polyvalente inrichting, bijvoorbeeld: praktijkruimte, kangoeroe-wonen, co-housen etc.

Op het gelijkvloers treffen we de inkomhal met trap, een bureelruimte, diepe garage met wasplaats, aparte toilet en douchecabine, een aparte wasplaats en de stadskoer.
Naar de eerste verdieping kan u zowel met de trap buiten, als binnen. De leefruimtes bevinden zich op deze etage; grote leefruime met parketvloeren, leefkeuken en nog een aparte toilet.
Op de tweede verdieping vinden we de badkamer en 3 slaapkamers. De wanden kunnen vlot weggenomen worden om deze ruimtes te vergroten indien nodig.
De zolder (derde verdieping) is op heden ook ingericht als extra kamer, met ernaast nog een handige berging.

Contacteer ons via 053 89 99 66 of [email protected] voor het maken van een afspraak of voor extra informatie.

Neem contact op