Huis te koop

119000€

3 slaapkamers 130 vierkante meters

Immoweb code : 20227431
Immoweb code : 20227431

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
130 vierkante meters bewoonbare ruimte
80 vierkante meters grond

Omschrijving

AALST - Renovatiepand met aangename stadstuin nabij centrum

EERSTE BEZOEKDAG ZAT. 19/10 VAN 9U TOT 14U (enkel op afspraak!).
AALST CENTRUM - Renovatiewoning met aangename stadstuin nabij stadscentrum.

Deze burgerwoning treft u in een rustig woonerf, de ideale buurt voor jonge gezinnen, wie zoekt naar rustig wonen met centrale ontsluiting naar stadscentrum. Deze eigendom bevindt zich op wandel -en fietsafstand van het stadscentrum, scholen, recreatiedomein Osbroek, winkels en de ring met ontsluiting naar alle invalswegen (E40 op 10min). De ideale starterswoning of opbrengsteigendom.

De woning beschikt op het gelijkvloers over een ruime woonkamer met geïntegreerde keuken, badkamer en wasplaats met toegang naar de afgesloten stadstuin/koer die voorzien werd van extra tuinberging. Het verdiep omvat een overloop en twee slaapkamers. De zolderkamer is toegankelijk via vaste trap en werd eveneens ingericht naar extra woonoppervlak.

Het gunstig EPC (C-label) biedt u de flexibiliteit in de renovatieplannen waarbij het pand inmiddels uitgerust werd met dakisolatie, grotendeels dubbele beglazing en recente condenserende gasketel. De woning heeft zeker nood aan een grondige renovatie, doch door zijn ligging en mogelijkheden is dit een TOPPER binnen zijn segment.
De ideale woning voor degene die zich wenst te engageren in renovatieproject, dit op een centrumlocatie met een goede uitvalbasis.

Info en bezoek: 053/60.65.60.
Epc: 231 kWh/m².
De vermelde prijs is een richtprijs. Na ontvangst van de biedingen zal de verkoper beslissen of hij/z

Neem contact op