Huis te koop

249000€

4 slaapkamers 190 vierkante meters

Immoweb code : 11491481
Immoweb code : 11491481

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
190 vierkante meters bewoonbare ruimte
192 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime te renoveren stadswoning met tuin

Charmante te renoveren stadswoning, gelegen op een perceel van 1 are 92ca. Deze woning biedt een uitstekende basis voor wie op zoek is naar een project om een droomhuis te creëren, met de voordelen van een gezellige tuin en een centrale ligging.

Indeling van de woning:

Gelijkvloers:
Bij het betreden van de woning valt meteen de ruime inkomhal op, die toegang biedt tot de verschillende delen van het huis. De leefruimte is licht en ruim. Aangrenzend vindt u de keuken, die volop mogelijkheden biedt voor modernisering en uitbreiding. Tevens beschikt de woning over een handige garage, perfect voor het stallen van een auto of het inrichten van extra opslagruimte.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping bevinden zich twee royale slaapkamers, beide met voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed en kasten. De badkamer, die zich eveneens op deze verdieping bevindt, biedt ruimte voor renovatie naar eigen smaak. Daarnaast is er nog een extra kamer, die kan dienen als bureauruimte, hobbykamer of derde slaapkamer.

Zolderverdieping:
De zolder is een bijzonder lichtrijke ruimte, die zich uitstekend leent voor verdere ontwikkeling. Hier kunnen eenvoudig één of twee extra kamers worden gecreëerd, waardoor de woning perfect geschikt wordt voor een groter gezin of voor het realiseren van een thuiswerkplek.

Daarnaast beschikt de woning over een gezellige en onderhoudsvriendelijke tuin

Voor meer informatie: [email protected]

Neem contact op