Huis te koop

499000€

4 slaapkamers 312 vierkante meters

Immoweb code : 11426026
Immoweb code : 11426026

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
312 vierkante meters bewoonbare ruimte
530 vierkante meters grond

Omschrijving

Huis met 4 slaapkamers en praktijkruimte met aparte ingang.

Deze gesloten energiezuinige bebouwing met een oppervlakte van 312 m2 en 4 SLK, prachtige tuin en een benedenverdieping die kan gebruikt worden als kangoeroewoning, praktijkruimte of als handelsruimte kan je terugvinden op de Ouden Dendermondse Steenweg nr. 58

Kijkdag op 8 & 15 juni, te boeken via website: www.leukhuistekoop.com

Op het gelijkvloers treffen we een ruime inkomhal met ingebouwde kasten, een gastentoilet, ruime wasruimte en berging. Op deze verdieping is er een tweede inkomdeur die toegang heeft tot 2 handelsruimtes die ook kunnen gebruikt worden als slaapkamer, woonkamer, kantoor,... Er is een apart toilet, aparte doucheruimte en een compleet geïnstalleerde keuken.

Op de 1ste verdieping treffen we een bergruimte, een bureau en een gezellige, zeer ruime (80m2) leefruimte met inbouwcassette. Daarnaast is een geïnstalleerde keuken waar je via het schuifraam toegang hebt tot het terras met een prachtig uitzicht op de tuin.

Op de 2de verdieping vinden we 3 ruime, aangename slaapkamers, een ingerichte badkamer met ruime inbouwdouche en dubbele lavabo.

De zolderverdieping (40m2) is volledig afgewerkt en wordt momenteel gebruikt als slaapkamer en studeerruimte. Deze kamer beschikt over een mobiele airco.

Tot slot beschikt deze eigendom over nog een droge, praktische kelder.

Achteraan is het genieten van de mooie tuin met terras en tuinhuis waar er nog voldoende plaats is voor een jacuzzi of zwembad! De oriëntatie is zuidwest.

Neem contact op