Huis te koop

399000€

4 slaapkamers 202 vierkante meters

Immoweb code : 20189531
Immoweb code : 20189531

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
202 vierkante meters bewoonbare ruimte
220 vierkante meters grond

Omschrijving

100% instapklaar en energiezuinige HOB te Nieuwerkerken !

Deze woning is gelegen op een een boogscheut van de E40 Aalst met directe aansluiting naar Brussel-Gent en op slechts enkele passen van het pittoreske centrum van Nieuwerkerken. Winkels, openbaar vervoer en overige zijn allen op wandelafstand.
Bij binnenkomst via de ruime inkomhal met gastentoilet, wordt u verwelkomd in de lichte en ruime leefruimte van +40 m²(!). Dankzij de talrijke ramen geniet u van veel natuurlijk licht. De leefruimte is voldoende ruim en biedt u ook de mogelijkheid om een home office of speelhoek in te richten. De open keuken met toog, is een ideale plek voor gezellige momenten tijdens het koken en biedt een prachtig uitzicht op de zuidwest georiënteerde tuin met aangelegd terras en tuinhuisje. De keuken is volledig uitgerust en heeft een aangrenzende berging. Verder is er op de benedenverdieping een 1ste slaapkamer met doorgang naar de nieuwe badkamer, die voorzien is van alle comfort. Deze kamer geeft tevens toegang tot het ruime zonneterras. Op het eerste verdiep treft u nog eens 3 slaapkamers met een 2de badkamer met douche en toilet. Alle kamers zijn voorzien van internetaansluitingen en voldoende stopcontacten. De onderhoudsvriendelijke tuin met aangelegd terras, laat u de hele dag door genieten van zon en rust.
Er werd een bezoekersparking gemaakt aan de voorzijde van de woning. 100% instapklare woning!
Volledig gerenoveerd in 2010 / Elektriciteit 100% conform / Gunstig EPC-Label B / CV Aardgas / Dubbel Glas – Aluminium/laadpaal/veel opbergrui

Neem contact op