Huis te koop

308000€

4 slaapkamers 215 vierkante meters

Immoweb code : 20189552
Immoweb code : 20189552

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
215 vierkante meters bewoonbare ruimte
1756 vierkante meters grond

Omschrijving

Woning met potentieel op ruim perceel grond!

Deze op te knappen woning van zo'n 215m² beschikt op het gelijkvloers over een ruime inkomhal, een gezellige woonkamer met eetplaats, een praktische keuken, bureau en een veranda met uitzicht op het terras. De badkamer is uitgerust met een ligbad, lavabo en toilet. Op de eerste verdieping zijn er 4 ruime kamers waarvan 1 kamer voorzien is van een toilet en lavabo en dus ook kan ingericht worden als extra badkamer. Daarnaast is er een zolder (valluik) die nog meer opbergruimte biedt. Er is tevens een handige kelder aanwezig. 

Een extra troef is de ruime garage, ideaal voor het parkeren van meerdere auto's. Er is tevens een oprit die plaats biedt aan nog zo'n 4 extra wagens. Achter de woning zijn er diverse bijgebouwen, die perfect zijn voor het opbergen van gereedschap, tuinmeubilair of het inrichten van een werkplaats/praktijkruimte.

Deze woning bevindt zich op een ruim en zonnig perceel van meer dan 17 are!

De woning is centraal gelegen in het dorpscentrum van Baardegem, met een vlotte verbinding naar omliggende steden zoals Aalst, Asse, Lebbeke en Dendermonde. Bovendien liggen de natuurgebieden Kravaalbos en Kluizenbos vlakbij, wat deze woning ideaal maakt voor liefhebbers van natuur en wandelingen. Voor meer informatie of een bezoek, neem contact op via [email protected] of bel naar 0477 44 86 11.

Neem contact op