Huis te koop

659000€

3 slaapkamers 233 vierkante meters

Immoweb code : 20141627
Immoweb code : 20141627

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
233 vierkante meters bewoonbare ruimte
1183 vierkante meters grond

Omschrijving

Mooie, instapklare woning met onderhouden tuin

Deze instapklare woning is gelegen nabij het centrum van Aalst en Dendermonde en tegenover een mooi natuurgebied. Hierdoor combineert de woonst rust en bereikbaarheid.

U betreedt de woning via een imposante, ruime inkomhal met apart toilet. Van hieruit bereikt u de aangename, tuingerichte leefruimte. De grote ramen zorgen voor natuurlijk lichtinval en ruimtegevoel. De volledig geïnstalleerde keuken met plaats voor een eettafel werd smaakvol gerenoveerd in 2020. Aangrenzend treft u een handige opbergruimte.
Daarnaast voorziet het gelijkvloers in een ruime bureauruimte, die eventueel kan worden omgevormd tot extra slaapkamer.

De nachthal op de eerste verdieping geeft toegang tot twee ruime slaapkamers en een goed uitgeruste badkamer. Verder treft u hier een polyvalente ruimte van 21 m², die perfect kan dienen als hobbykamer, extra slaapkamer, of ontspanningsruimte.
De woning beschikt tevens over een handige bergzolder.

De pièce de résistance van deze woning is zonder twijfel de prachtig aangelegde, goed onderhouden tuin. Op de meerdere terrassen kan u op elk moment van de dag genieten van het buitenleven.
Om het plaatje compleet te maken, beschikt de woning over een ruime, inpandige garage van 36 m² met dubbele garagepoort, zonnepanelen en een oprit met voldoende parkeerruimte voor meerdere wagens.

Bent u op zoek naar een ruime, energiezuinige woning met een prachtige tuin op een centrale ligging?
Voor meer informatie of een bezoek, contacteer Céleste ([email protected] o

Neem contact op