Huis te koop

249000€

3 slaapkamers 153 vierkante meters

Immoweb code : 20048490
Immoweb code : 20048490

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
153 vierkante meters bewoonbare ruimte
223 vierkante meters grond

Omschrijving

Luignestraat 62 is een charmante woning die zich op een steenworp afstand bevindt van het centrum van Aalbeke. Deze woning biedt een perfecte mix van comfort en functionaliteit, ideaal voor gezinnen en koppels die op zoek zijn naar een aangename leefomgeving.

Gelijkvloers

Bij binnenkomst in de woning betreedt u de ruime inkomhal, die voorzien is van een gastentoilet. Vanuit de inkomhal komt u in de lichtrijke leefruimte, die dankzij de grote ramen een overvloed aan natuurlijk licht ontvangt. Deze leefruimte is verbonden met een moderne keuken, uitgerust met alle nodige apparatuur om heerlijke maaltijden te bereiden. Daarnaast bevindt zich op het gelijkvloers ook een badkamer, wat extra gemak biedt. De leefruimte geeft toegang tot een aangename tuin, perfect om te ontspannen en te genieten van mooie dagen.

Eerste Verdieping

Op de eerste verdieping vindt u twee comfortabele slaapkamers. Deze kamers bieden voldoende ruimte voor een dubbel bed, garderobe en eventueel een bureau of speelhoek. De indeling en grootte van deze kamers zorgen voor een rustige en ontspannende nachtrust.

Zolderverdieping

De zolderverdieping biedt nog tal van mogelijkheden voor uitbreiding. Deze ruimte kan omgebouwd worden tot een masterbedroom met een eigen badkamer, wat een extra luxe en comfort zou bieden. Alternatief kan de zolder ook dienen als een polyvalente ruimte, zoals een kantoor, hobbykamer of een extra woonkamer.

Kortom, Luignestraat 62 te Aalbeke is een ideale woning voor wie op zoek

Neem contact op