Huis te huur

1150€ per maand

4 slaapkamers 169 vierkante meters

Immoweb code : 11479746
Immoweb code : 11479746

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
169 vierkante meters bewoonbare ruimte
150 vierkante meters grond
Beschikbaar vanaf : 01/09/2024

Omschrijving

Energiezuinige gezinswoning met 4 slaapkamers en tuin

Welkom in deze energiezuinige nieuwbouwwoning, gelegen in het charmante Zele. Deze woning biedt een harmonieuze mix van modern comfort, stijl en duurzaamheid. 
Zowel vanuit de leefruimte als de keuken heeft u een mooi uitzicht op de onderhoudsvriendelijke tuin. De keuken is volledig uitgerust en voorzien van hoogwaardige apparatuur. Aansluitend aan de keuken is er een ruime bergruimte voorzien. Op de eerste verdieping vinden we de badkamer, deze is uitgerust met een inloopdouche, een ligbad en een dubbele lavabo. Dit biedt voldoende ruimte en comfort voor het hele gezin. Daarnaast beschikt deze ruime woning over vier comfortabele slaapkamers, ideaal voor gezinnen of voor wie behoefte heeft aan extra ruimte voor gasten, een thuiskantoor of hobby’s. Verduistering is ook reeds aanwezig in alle ruimtes van de woning. 
De woning is ook voorzien van zonnepanelen waardoor uw energiekosten aanzienlijk lager zijn. Geniet van de buitenlucht in de gezellige tuin. Deze tuin is ontworpen om u maximaal te laten genieten met minimaal onderhoud. Ook beschikt de woning ook nog over een autostaanplaats, zodat u altijd zeker bent van een parkeerplek bij uw huis. Deze zit reeds in de huurprijs inbegrepen.
Mis deze kans dus niet en maak vandaag nog uw afspraak op het nummer: 0499708327.

Neem contact op