Huis te huur

1450€ per maand

3 slaapkamers 125 vierkante meters

Immoweb code : 20180160
Immoweb code : 20180160

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
125 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

Luxueuze BEN woning in een oase van rust

Deze halfopen nieuwbouwwoning bevindt zich in een oase van rust en is voorzien van al het nodige comfort. De indeling van de woning is al volgt:
Op het gelijkvloers kan men een inkomhal met gastentoilet, een open leefruimte en volledig geïnstalleerde keuken terugvinden. Aansluitend aan de keuken is er nog een ruime berging voorzien. Verder op het gelijkvloers treffen we de eerste slaapkamer met inbouwkasten en een badkamer met douche. De eerste verdieping biedt plaats voor twee slaapkamers, waarvan één voorzien van inbouwkasten
en een tweede badkamer met douche.

Ook buiten de woning is er een opbergruimte voorzien waar men eenvoudig het tuingereedschap en de fietsen kan stockeren. De ruime oprit biedt voldoendeplaats voor meerdere wagens. Op het terras is het aangenaam vertoeven en kan u genieten van de privacy in deze groene omgeving.

Deze BEN woning is uitermate geschikt voor wie op zoek is naar rust en comfort doch nabij het centrum van Gent wil zitten.

In de gemeenschappelijke kosten zit reeds het verbruik van elektriciteit en water, alsook Telenet aansluiting in de woning.



Renovatieplicht: nee

Neem contact op