Huis te huur

815€ per maand

3 slaapkamers 181 vierkante meters

Immoweb code : 11479792
Immoweb code : 11479792

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
181 vierkante meters bewoonbare ruimte
308 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime en lichtrijke woning met 3 slaapkamers, tuin en garag…

In de Landingstraat in Vlamertinge vinden we deze prachtige, ruime en lichtrijke woning terug. Het huis is gelegen dicht bij het centrum van Ieper en de snelweg, wat zorgt voor een uitstekende bereikbaarheid van winkels, scholen en andere faciliteiten.

Bij aankomst kan men parkeren op de oprit met plaats voor meerdere wagens of doorrijden tot aan de inpandige garage. Naast de oprit ligt een verzorgde, groene voortuin.

De indeling van de woning is als volgt: Via de inkomhal met apart toilet kan je de lichtrijke leefruimte met open keuken bereiken. De keuken heeft een warme look en is uitgerust met een koelkast, oven, spoelbak, inductiekookplaat met dampkap en vaatwas. Naast de keuken is er een berging met voorziening voor de wasmachine. Via de berging kan de garage betreden worden. In de leefruimte heb je zicht op het gezellige ruime terras waar je volledig tot rust kan komen.

Terug in de inkomhal brengt de trap je naar de eerste verdieping. De nachthal geeft toegang tot twee volwaardige slaapkamers en de badkamer uitgerust met een inloopdouche en een lavabomeubel. Op deze verdieping bevindt zich ook een tweede apart toilet.

Op de derde verdieping is er nog een ruime ingerichte zolder die perfect kan dienen als derde slaapkamer of als hobbyruimte. Kortom: de ideale woning voor wie op zoek is naar ruimte en comfort.

Deze woning is vrij vanaf 15/09/2024.

Troeven:
* Ruime, lichtrijke en moderne woning
* Groene voortuin en ruim terras achteraan
* Energiezuinig
* Garage …

Neem contact op