Huis te huur

1000€ per maand

3 slaapkamers 135 vierkante meters

Immoweb code : 20196648
Immoweb code : 20196648

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
135 vierkante meters bewoonbare ruimte
159 vierkante meters grond

Omschrijving

Energiezuinige woning op toplocatie met carport

Instapklare nieuwbouwwoning in het centrum van Vichte te huur
Deze prachtige woning maakt deel uit van een recent nieuwbouwproject in het hart van Vichte, een toplocatie met alle nodige voorzieningen op wandelafstand. Supermarkten, bakkerijen, scholen en openbaar vervoer liggen vlakbij, en de oprit van de E17 is slechts vijf minuten verwijderd, wat een uitstekende mobiliteit garandeert.
Energiezuinig wonen:
De woning is uiterst energie-efficiënt gebouwd en heeft een EPB A-label, wat zorgt voor lage energiekosten en een comfortabele leefomgeving.
Indeling:
·Gelijkvloers: Inkomhal, gastentoilet, praktische berging, ruime wasplaats, gezellige leefruimte met zithoek, open keuken en eetplaats.
·Eerste verdieping: Twee slaapkamers, apart toilet en een moderne badkamer met dubbele wastafel en douche.
·Tweede verdieping: Een extra slaapkamer, ruime dressing, badkamer met bad en dubbele wastafel, en een technische berging.
Buitenruimte:
De woning beschikt over een omheinde, onderhoudsvriendelijke tuin met een achterpoort die rechtstreeks leidt naar de privé-carport. De carport is eenvoudig bereikbaar via een eigen uitweg en biedt plaats voor één wagen.
Deze woning is volledig instapklaar en perfect voor wie op zoek is naar een moderne, energiezuinige thuis op een strategische locatie. Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie of een bezichtiging!

Neem contact op