Huis te huur

4300€ per maand

5 slaapkamers 310 vierkante meters

Immoweb code : 20274381
Immoweb code : 20274381

Overzicht

5 slaapkamers
3 badkamers
310 vierkante meters bewoonbare ruimte
173 vierkante meters grond

Omschrijving

Ukkel I Brugmannwijk

Gelegen tussen het Brugmannplein en de Churchill-rotonde, herenhuis uit 1912 volledig gerenoveerd in 2014 en met een totale bruto oppervlakte volgens PEB van ± 330 m².

Door historische elementen (granito, originele parketvloeren, lijstwerk, marmeren schouwen) en moderniteit te combineren, bestaat deze laatste uit een inkomhal die de garderobe bedient, de eetkamer en de volledig uitgeruste keuken die uitkomt op het terras en de tuin, ideaal georiënteerd (west). Op de eerste verdieping bevinden zich recepties, een kantoorruimte en een gastenslaapkamer met kleedkamer en en-suite badkamer of tv-lounge. De bovenste verdiepingen omvatten de hoofdslaapkamer met kleedkamer en en-suite badkamer met douche, toegang tot een terras, een "familiekamer", twee kinderslaapkamers met badkamer en een verbouwde zolder, ideaal voor een au pair.

Andere een optionele parkeerplaats in de buurt. Achtergevelisolatie en nieuw dak (2019), condensatieketel op gas, alarm, kelders, stookruimte. EPC: C.

De wijk Brugmann staat bekend om zijn levenskwaliteit, het is een rustige en groene omgeving omgeven door winkels en restaurants. Gemakkelijke en snelle toegang tot het openbaar vervoer. Het ligt niet ver van diverse gerenommeerde scholen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Melody Bingoni op +32 (0) 2 640 08 01.

Neem contact op