Huis te huur

1230€ + 120€ per maand

1 slaapkamer 80 vierkante meters

Immoweb code : 20160582
Immoweb code : 20160582

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
80 vierkante meters bewoonbare ruimte
100 vierkante meters grond

Omschrijving

Fort Jaco - Gedeelde woonruimte - Gemeubileerde kamer te huu

Fort Jaco - Gedeelde woonruimte - Gemeubileerde kamer te huur.

Shantaram (wat ‘wezen van goddelijke vrede’ betekent), een huis van ongeveer 400 m2, is bedoeld voor iedereen die vreedzaam wil leven in een gemeenschap die dezelfde waarden deelt, waarvan de belangrijkste wederzijdse hulp, vriendelijkheid en de wens om uit te breiden zijn. met respect voor elkaar.

Deze villa met 4 gevels en een rustgevende sfeer, daterend uit 1930, ingericht met enorme charme, is onlangs gerenoveerd met edele en duurzame materialen.
Het is geschikt voor individuele huurders die willen profiteren van een hoogwaardige gedeelde woonformule.

Door de vloeiende indeling van de ruimtes kun je er in alle gezelligheidwonen, terwijl de privacy van iedere bewoner behouden blijft.

Op de begane grond bevindt zich een ruime, lichte woonkamer met open haard, die toegang geeft tot een eetkamer met grote bibliotheek (met meer dan 3.200 boeken) en een prachtige volledig uitgeruste Amerikaanse keuken. Het huis dompelt ons onder in een prachtige reissfeer.

Beneden is een zeer mooie veranda die leidt naar de tuin met een ruim terras. Daarnaast zijn er in de kelder twee grote polyvalente ruimtes die bijvoorbeeld gebruikt kunnen worden als werkplaats of gymzaal.

Het grote glazen dak geeft toegang tot een tuin op het zuidoosten, omgebouwd tot eetbaar tuinbos en ingericht met groentebakken. Een groot terras op het zuidwesten

Neem contact op