Huis te huur

2900€ per maand

4 slaapkamers 200 vierkante meters

Immoweb code : 20152436
Immoweb code : 20152436

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
200 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

Prachtig huis met 4 slaapkamers hartje Prins Oranje, Ukkel.

Deze prachtige halfopen woning, gelegen in de gewilde buurt van Prince d'Orange in Ukkel, zal u betoveren met zijn charme en ideale ligging. Gelegen in een privaat domein, geniet de woning van een rustige en vakantiesfeer.

Gebouwd in de jaren '90, heeft de woning een moderne en functionele uitstraling, met mooie lichte ruimtes. Op het gelijkvloers bevindt zich een ruime woonkamer die uitkomt op een lichtovergoten eetkamer, aangevuld met een perfect ingerichte Amerikaanse keuken. Een bureau van +/- 14 m², dat ook als vierde slaapkamer kan dienen, is op dit niveau te vinden.

In de kelder vindt u een droge kelder met een nieuwe Vaillant-ketel, geïnstalleerd in 2024, die zorgt voor een optimale energieprestatie. Het dak is uitgerust met 10 zonnepanelen, wat bijdraagt aan de energie-efficiëntie van de woning.

Op de eerste verdieping beschikt de woning over een aangenaam balkon en een ouderlijke suite met airconditioning en een complete badkamer. Drie andere ruime slaapkamers en een moderne douchekamer vervolledigen deze verdieping. Er is ook een opberggarage, een overdekte parkeerplaats en een tuinhuisje.

De goed georiënteerde tuin en de twee prachtige terrassen bieden een bevoorrechte leefomgeving, perfect om te genieten van ontspannende momenten met familie of vrienden.

Deze gezellige woning, ideaal gelegen, is een zeldzame kans in Ukkel. Vlakbij het Zoniënwoud, Fort Jaco, en de winkels van Rhode-Saint-Genèse en Waterloo.

Neem contact op