Huis te huur

950€ per maand

2 slaapkamers 75 vierkante meters

Immoweb code : 20188810
Immoweb code : 20188810

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
75 vierkante meters bewoonbare ruimte
370 vierkante meters grond

Omschrijving

UNIEKE WONING MET TUIN, 1/2 SLKS + PARKEERGELEGENHEID IN HAR

UNIEKE WONING MET TUIN, 1/2 SLKS + PARKEERGELEGENHEID IN HARTJE SINT-TRUIDEN

Aan de stadsrand van Sint-Truiden, treffen wij op het Begijnhof deze karaktervolle woning aan gekend als het Poorthuis. De grootste troef van dit pand is ongetwijfeld de ligging! Wij bevinden ons op wandelafstand van domein 't Speelhof en het bruisende stadscentrum van Sint-Truiden. Het openbaar vervoer en de belangrijke invalswegen richting Hasselt, Tienen en Gingelom bevinden zich eveneens vlakbij.

Toegekomen aan deze woning treffen wij op het gelijkvloers een volledig uitgeruste leefkeuken met een kookeiland en een eethoek aan. In de aanpalende leefruimte zijn de gewelven, de ronde houten trap en de authentieke vloer onder andere de eyecatchers. Grenzend aan de woning treffen wij een ruim terras (aangelegd met kasseien) met privatieve tuin aan. Hier kan u u heel de dag door genieten van de zon. Leuk om te weten is dat de tuin een directe toegang heeft tot de gratis parking van het Begijnhof.

Nadat wij de benedenverdieping hebben ontdekt begeven wij ons naar de bovenverdieping. Ook op deze verdieping worden wij omringd door de houten gewelven die deze ruimte het nodige karakter geven. Het betreft één grote ruimte opgedeeld in twee slaaphoeken (links & rechts) met in het midden de badkamer met aanwezigheid van een vrijstaand ligbad, een hangtoilet en een wastafelmeubel met spiegel.

Op de eerste verdieping vallen opnieuw de houten gewelven op, die erg veel karakter aa

Neem contact op