Huis te huur

895€ per maand

2 slaapkamers 113 vierkante meters

Immoweb code : 11489188
Immoweb code : 11489188

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
113 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

Rustig gelegen woning met 2 slaapkamers

Gelegen in de Sint-Jansstraat ter hoogte van nr. 11, op wandelafstand van het speelhof, het stadspark en de grote markt treffen we deze charmante woning.

We betreden de woning via de inkomhal. Links wandelen we binnen in de ruime leefruimte met aansluitend de grote keuken. De keuken is voorzien van een keramische kookplaat, dampkap, dubbele gootsteen en koelkast. Vanuit de keuken hebben we zicht op het gezellig terras. Dit terras is noord-west georiënteerd, toch is de zon heel de dag aanwezig.
Eveneens vinden we op het gelijkvloers de badkamer met enkele lavabo, toilet en bad/douche.

Via de trap in de inkomhal bereiken we de eerste verdieping. Hier vinden we twee ruime slaapkamers. Eentje aan de voorzijde en eentje aan de achterzijde gelegen.

Een extra troef is de ruime zolder gelegen op de tweede verdieping. Deze kan gebruikt worden als hobbyruimte, polyvalente ruimte, ... .

Niet te vergeten beschikt deze woning nog over een extra kelderruimte / kruipkelder ook zijn er aan alle ramen rolluiken voorzien.
Parkeren is mogelijk in de nabijheid.

Huurwaarborg is €2685,00. 

Interesse in deze gezellige en vooral rustig gelegen woning?

Contacteer ons op het nummer 011/69.76.40 voor meer informatie en een bezoek ter plaatse.

De vermelde oppervlaktes zijn slechts indicatief. RT Vastgoed kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op