Huis te huur

1600€ per maand

3 slaapkamers 195 vierkante meters

Immoweb code : 20264118
Immoweb code : 20264118

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
195 vierkante meters bewoonbare ruimte
464 vierkante meters grond

Omschrijving

Prachtige energiezuinige woning met zwembad en poolhouse.

Deze luxueuze en moderne woning (195m²) met poolhouse heeft 3 ruime slaapkamers, 2 badkamers, en een zonnige tuin met zwembad.  Dit op een centrale ligging voor belangrijke invalswegen, winkels en scholen in de buurt. 

E- peil 8 / Bewoonbare oppervlakte: 170m²  / Perceel oppervlakte 464 m² 
Het perceel bevindt zich niet in een risicozone voor overstromingen. Perceelscore A, Gebouwscore A

Deze prachtige woning met E-peil 12 werd in 2022 gebouwd en opgeleverd in 2023 met een zeer hoogwaardige afwerking.  De woning is afgesloten met een strakke, zwarte, elektrische poort voorzien van een code, brievenbus en postvak. Bij het binnen komen heeft U meteen een ruime oprit die plaats kan bieden aan drie wagens. Eenmaal in de woning krijgen we meteen zicht op de prachtige open keuken en leefruimte die uitgeven op de volledig aangelegde tuin met zwembad en poolhouse.  De woning is voorzien van geothermische warmtepomp, vloerverwarming, domotica, videobewaking, elektrische screens en hoogwaardige verlichtingstechniek. De keuken is uitgewerkt in een prachtige donkerbruine, marmerlook, hyper-geïnstalleerd en voorzien van een aansluitende eettafel in hetzelfde materiaal.
De woning heeft bovendien een inpandige garage met elektrische Feryn poort, voorzieningen voor wasmachine e.d. tot zelfs een voorziening om een professionele koffiemachine aan te sluiten. 
Op deze gelijkvloerse verdieping is er bovendien een gastentoilet voorzien. Hiernaast is een prachtige z...
Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op