Huis te huur

2100€ per maand

4 slaapkamers 202 vierkante meters

Immoweb code : 20195785
Immoweb code : 20195785

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
202 vierkante meters bewoonbare ruimte
800 vierkante meters grond
Beschikbaar vanaf : 15/10/2024

Omschrijving

Stijlvolle woning nabij het dorp van Schilde

Stijlvol wonen in groene omgeving? Deze prachtige woning biedt een uitstekende combinatie van comfort, ruimte en modern design.

Gelegen op een uitstekende locatie nabij het dorp van Schilde. En dus omringd door alle benodigde faciliteiten. Modieuze boetieks, restaurants, fitnesscentra, bakker, beenhouwer, supermarkten, scholen… You name it. Vlakbij openbaar vervoer, verschillende invalswegen en de Ring.

- Beschikbaar vanaf 15/10/24
-  EPC label B
- 4 slaapkamers en 2 badkamers
- Groene tuin

Een royale inkomhal met apart toilet en vestiaire leidt naar de ruime living aan de voorzijde en eetkamer met open keuken aan de achterzijde. Deze keuken is voorzien van moderne toestellen en praktischeopbergruimte in de aangrenzende berging. Je geniet van een schitterende lichtinval dankzij de huge raampartijen. Vanuit de eetkamer is er toegang naar het terras en de groene en omheinde tuin, waar je heerlijk kunt ontbijten in de ochtendzon of ontspannen na een drukke dag.

Op de 1e verdieping bevinden zich 3 slaapkamers, waarvan 1 mastersuite met dressing en badkamer ensuite. De badkamer omvat een ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel, toilet en handdoekdroger. de 2 kinderkamers delen een een extra badkamer, voorzien van een douche en een modern lavabomeubel. De 2e en hoogste verdieping herbergt een 4e royale slaapkamer en een technische berging.

Achteraan de tuin vind je een ruim tuinhuis, ideaal voor extra opslag van tuin

Neem contact op