Huis te huur

6750€ per maand

5 slaapkamers 344 vierkante meters

Immoweb code : 20214999
Immoweb code : 20214999

Overzicht

5 slaapkamers
3 badkamers
344 vierkante meters bewoonbare ruimte
2300 vierkante meters grond

Omschrijving

Uitzonderlijke 5bed gemeubileerde villa te huur

Ontdek aan het einde van een mooie oprijlaan en omgeven door groene paden deze prachtige villa op 23 are grond, onderdeel van een landgoed van meer dan 1 hectare in een rustige en vredige omgeving, met onder andere een prachtige kas, eeuwenoude bomen, een boomgaard en een prachtig bebloemde tuin.

De villa van 344 m2, ingericht naar een hoge standaard, heeft ruime accommodatie op de begane grond, waaronder een grote professionele Bulthaup keuken, een 12-persoons eetkamer ideaal voor entertainment, een intieme 6-persoons eetkamer, een lounge met een houtgestookte open haard, een kleine lounge/muziekkamer, een studeerkamer, twee toiletten, een imposante hoofdingang met een mezzanine en een dienstingang.

Op de bovenverdieping eenruime ouderslaapkamer met complete badkamer (bad, douche, dubbele wastafel) en aangrenzende kleedkamer, open haard en terras, nog twee slaapkamers met aangrenzende doucheruimtes, en een privéappartement met aparte toegang, bestaande uit een woonkamer, slaapkamer en doucheruimte met toilet.

De kwaliteit van de edele, natuurlijke materialen die zijn gebruikt (eiken parket, Bourgondische steen, smeedijzer, enz.) zullen je overtuigen, net als de leefruimtes die op het zuiden zijn gericht om optimaal te profiteren van het natuurlijke licht.

Het huis wordt volledig gemeubileerd verhuurd.

Overig: Twee garderobes, twee wasruimtes, wijnkelder, bijkeuken, alarmsysteem, EPB D, verwarmingsketel op olie, groot terras op het zuiden m

Neem contact op