Huis te huur

975€ per maand

2 slaapkamers 158 vierkante meters

Immoweb code : 11473874
Immoweb code : 11473874

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
158 vierkante meters bewoonbare ruimte
180 vierkante meters grond

Omschrijving

Rustig gelegen HOB met prachtige tuin en garage

BEZOEK ENKEL AANVRAGEN VIA IMMODAVINCI.BE

Wenst u een bezoek? Gelieve NIET te BELLEN maar uw bezoek aan te vragen via www.immodavinci.be.
Ga naar het pand dat u interesseert en druk op de knop “Bezoek Aanvragen” onderaan de profielfoto van de contactpersoon.

Ligging:
Deze prachtige gezinswoning is uitstekend gelegen in een rustige straat op enkele minuten verwijderd van Merelbeke centrum en bevindt zich in de onmiddellijke nabijheid van openbaar vervoer, scholen en diverse winkels. Bovendien biedt dit pand een vlotte verbinding met R4/E17.

Indeling:
Deze instapklare woning omvat op het gelijkvloers: Inkomhal met vestiaire, apart toilet, lichtrijke ruime leefruimte, geïnstalleerde keuken voorzien van alle toestellen (vaatwasmachine, koelkast, diepvries, spoelbak, dampkap, gasfornuis en combi-microgolfoven), praktische berging en een ingerichte badkamer (inloopdouche, dubbele lavabo, aan- en afvoer WM). Op de verdieping bevindt zich een zeer ruime master bedroom en tenslotte nog een aangename 2de slaapkamer/bureel. Tevens beschikt dit pand over een praktische bergzolder, ruime garage, een zonovergoten terras en een prachtige tuin (zuid georiënteerd) dewelke 2x/jaar wordt onderhouden door een tuinman (1x onderhoud inbegrepen in de huurprijs)!

Deze woonst werd volledig gerenoveerd met kwaliteitsvolle materialen en typeert zich door enkele prachtig bewaarde authentieke elementen. Het pand beschikt over HR-beglazing, CV op aardgas, veel stopcontacten,...

Huurprijs: € 975/maan

Neem contact op