Huis te huur

950€ per maand

3 slaapkamers 73 vierkante meters

Immoweb code : 11489506
Immoweb code : 11489506

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
73 vierkante meters bewoonbare ruimte
80 vierkante meters grond
Beschikbaar vanaf : 01/08/2024

Omschrijving

Instapklare woning met 3 slpkrs in hartje Lier

Op een uitstekende locatie in het centrum van Lier bevindt zich deze instapklare woning met 3 slaapkamers. De woning bevindt zich in een doodlopende straat vlakbij winkels, eet-en drankgelegenheden, scholen en het openbaar vervoer.

We betreden de woning via de inkomhal. De woning beschikt over een lichtrijke woonruimte waarin een aparte zithoek en eethoek ingericht kan worden. Aangrenzend bevindt zich de open keuken, voorzien van kwalitatieve toestellen. Achteraan de woning beschikt u nog over berging. Via de nachthal op de eerste verdieping heeft u toegang tot 2 slaapkamers en de badkamer dewelke voorzien is van een douche, een toilet en een lavabo. Op de 2e verdieping bevindt zich de derde slaapkamer die voorzien is van een ruim terras waarop u steeds in alle rust en privacy kan genieten van het mooie weer. De woning is geheel voorzien van airco waarmee de ruimtes zowel gekoeld als verwarmd kunnen worden! 

Indien u interesse heeft in deze woning kan u een bezoekaanvraag indienen via het zoekertje op onze website met de knop "vraag bezoek aan".

Dit is een uitstekende opportuniteit als u op zoek bent naar een goed gelegen woning met 3 slaapkamers in Lier. Contacteer ons voor meer informatie op  0479/47.09.61 of via [email protected].

Bijzonderheden :
- Gunstig EPC
- Centrum Lier
- 3 slaapkamers

Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op