Huis te huur

2 slaapkamers 130 vierkante meters

Immoweb code : 10743070
Immoweb code : 10743070

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
130 vierkante meters bewoonbare ruimte
630 vierkante meters grond
Beschikbaar vanaf : 01/09/2023

Omschrijving

PRACHTIGE VRIJSTAANDE WONING MET 2 SLPK IN RUSTIGE BUURT ...

PRACHTIGE VRIJSTAANDE GERENOVEERDE WONING MET 2 SLPK IN RUSTIGE BUURT IN VELDWEZELT

Op zoek naar een instapklare huurwoning in de buurt van Lanaken/Maastricht?

Deze knappe vrijstaande en gelijkvloerse woning is uitgerust met twee slaapkamers en geniet alle hedendaags comfort. Ze is gelegen op een doodlopende straat met een centrale uitvalbasis.

De indeling is als volgt: centraal gelegen inkomhal met toegang tot het aparte toilet. Aan de linkerzijde bevindt zich de ruime en open leefruimte met grote raampartijen en overlopend in de volledig uitgeruste keuken. Deze is gelegen aan de achterzijde van de woning en is uitgerust met alle gangbare toestellen en een knap werkblad.
De naastgelegen berging biedt plaats voor stockage en aansluitingen voor de wasmachine. Vanuit de keuken heeft eveneens toegang tot het terras aan de achterzijde van de woning waar u de nodige privacy geniet dankzij de omheining.
De nachthal is een verlengde van de inkomhal en eveneens bereikbaar via de keuken. Van hieruit heeft u toegang tot de twee ruime slaapkamers en de badkamer. Deze is voorzien van een ruime inloopdouche en dubbele wastafel met spiegel. De kelderverdieping vervolledigd de woning is bestaat uit een garage met handmatige poort ter stalling van de wagen en meerdere bergruimtes. Aan stockageoppervlakte allezinds geen gebrek.

De ligging is ideaal:  De woning is gelegen in een deelgemeente van Lanaken: Veldwezelt. Deze is gekend dankzij haar centrale ligging...
Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op