Huis te huur

950€ per maand

3 slaapkamers 151 vierkante meters

Immoweb code : 11481595
Immoweb code : 11481595

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
151 vierkante meters bewoonbare ruimte
633 vierkante meters grond

Omschrijving

BEZOEKDAG VOL!

Deze proper opgeknapte 3-slaapkamerbungalow is gelegen in de gezellige doodlopende straat Wachteke te Laarne. Wachteke is een pittoreske wijk bekend om zijn serene en groene leefomgeving doch gunstig gelegen nabij belangrijke verkeersaders, wat zorgt voor een snelle verbinding naar steden zoals Gent en Lokeren. Dit maakt het een perfecte woonplaats voor mensen die in de stad werken maar de voorkeur geven aan de rust van een landelijke omgeving.

De verhuurders hebben de bungalow na 17 jaar vaste verhuring proper opgeknapt en klaargezet om nieuwe huurders te ontvangen. Zo hebben ze o.a. herstel-, en schilderwerken laten uitvoeren door een expert. Het pand is zeer functioneel dankzij de talrijke parkeermogelijkheden voor de deur, op de grote oprit of in de losstaande garagebox. U betreedt het pand via de inkomhal die toegang biedt toch een lichtrijke woonkamer met open keuken, de drie bijzonder ruime slaapkamers, een apart toilet met lavabo, een badkamer met wasmeubel, handdoekdroger en comfortabele baddouche, en een grote was-/opbergruimte. Wat deze woning bovendien uniek maakt, is het grote terras en de tuin met uitzicht op groene velden, koeien en in de winter zelfs het Kasteel van Laarne!

Benieuwd om deze huurwoning met uw eigen ogen te komen bewonderen? Plan dan vliegensvlug uw bezoek in door een mailtje te sturen naar [email protected] of door te bellen naar 09 247 67 66. Tot op de bezoekdag!

Troeven
*Doodlopende straat
*Losstaande bungalow
*3 volwaardige slaapkamer…

Neem contact op