Huis te huur

1180€ per maand

2 slaapkamers 150 vierkante meters

Immoweb code : 20222202
Immoweb code : 20222202

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
150 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

Instapklare woning met 2 slpks

Prachtige gezinswoning met 2 slpks en 2 autostaanplaatsen gelegen pal in dorpskern van Itegem!

Deze instapklare woonst is gelegen op wandelafstand van het centrum maakt dat winkels, scholen en openbaar vervoer binnen handbereik zijn. Alsook is er een directe verbinding met de E313 wat de ligging zeer gunstig maakt voor woon- werkverkeer.

We betreden de woning langs de voordeur, waar de inkomhal connectie biedt met de nachthal alsook toegang tot de lichtrijke eetplaats waar we naastliggend een prachtige, hyper geïnstalleerde open keuken terugvinden voorzien van alle hedendaags comfort alsook een ontbijtgelegenheid.

Via de stalen deur betreden we de open leefruimte voorzien van ingebouwde spotverlichting alsook lichtkoepels die zorgen voor natuurlijke lichtinval. Deze biedt eveneens toegang tot de omheinde tuin met tuinberging en loungeterras.
Verder hebben we nog een gerieflijke berging/wasplaats en een gastentoilet.

Boven vinden we een nachthal voorzien van een inbouwkast, badkamer met toilet en inloopdouche en 2 gunstige slaapkamers voorzien van elektrische rolluiken en elk reeds een eigen kledingkast.

Extra troeven zijn onder meer: gebruik van kwalitatieve en duurzame materialen, elektrische rolluiken, maatmeubilair, inbouwkasten, spotverlichting, 2 parkeerplaatsen vooraan en een ruimte naast de woning om fietsen te plaatsen.

Uitzonderlijke woning gelegen pal in het centrum!

Aarzel niet ons te contacteren voor verdere vrijblijven...
Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op