Huis te huur

1100€ per maand

3 slaapkamers 150 vierkante meters

Immoweb code : 20002477
Immoweb code : 20002477

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
150 vierkante meters bewoonbare ruimte
95 vierkante meters grond

Omschrijving

Karaktervolle woning met 3 slpks in centrum Herentals!

Karaktervolle woning met 3 slaapkamers, terras met overdekte binnenplaats en een servitudeweg achteraan de woning op een zeer centrale locatie in centrum Herentals. EPC label B 190 kWh/m² en onmiddelijk beschikbaar! 

Ligging: zeer centraal gelegen, op wandelafstand van het station van Herentals, winkels, scholen, etc. Vlotte verbinding naar de autosnelweg en de omliggende dorpen/steden.

Indeling: -1: kelder. +0: woonkamer - keuken - toilet - koer. +1: slaapkamer - badkamer - berging. +2: twee slaapkamers. +3: bergzolder. 

Omschrijving: de woonkamer is voorzien van centrale verwarming, maar hier is ook een pelletkachel geplaatst als gezelligheidstroef. Als we doorlopen komen we in de volledig uitgeruste keuken. Ze is voorzien van een Amerikaanse ijskast, grote oven, gasvuur met 5 pitten, anderhalve spoelbak en een vaatwasser. Achteraan de woning komen we op de binnenplaats waar u via de glazen schuifwand het achterliggende terras kan bereiken. Deze glaswand kan volledig opengezet worden en creërt zo extra buitenruimte. Hier is ook een apart toilet voorzien. 

Op de eerste verdieping komen we op de overloop die toegang geeft tot de eerste slaapkamer van maar liefst 18 m² en de badkamer voorzien van een inloopdouche, lavabomeubel met dubbele spoelbak en toilet. Hiernaast

Neem contact op