Huis te huur

1150€ per maand

3 slaapkamers 160 vierkante meters

Immoweb code : 20002721
Immoweb code : 20002721

Overzicht

3 slaapkamers
160 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

Te Huur in Hamme: Prachtige Gerenoveerde halfopen Woning me

Bent u op zoek naar een comfortabele, moderne woning in het charmante Hamme? Zoek niet verder! Deze prachtig gerenoveerde woning biedt alles wat u nodig heeft voor een aangenaam en rustig verblijf.

De indeling is als volgt, de woning beschikt over drie ruime slaapkamers. Twee bevinden zich op het gelijkvloers, terwijl de derde een grote zolderkamer is op de eerste verdieping. Deze zolderkamer is ideaal als master bedroom, hobbyruimte of thuiswerkplek.
De leefruimte is licht en ruim opgezet, met een open indeling die een warme en uitnodigende sfeer creëert. Verder hebben we de moderne open keuken die volledig uitgerust is met hoogwaardige apparatuur en biedt voldoende ruimte voor al uw culinaire avonturen.
Daarnaast hebben we de stijlvolle gerenoveerde badkamer die voorzien is van een moderne inloopdouche en een dubbele wastafel.

Geniet van de buitenlucht op het ruime terras, ideaal voor zomerse barbecues of gewoon om te ontspannen met een goed boek. De achterliggende tuin biedt veel groen en privacy, perfect voor kinderen om veilig te spelen of om uw groene vingers aan het werk te zetten. Daarnaast beschikt de woning ook over een zeer ruime oprit.

De woning is beschikbaar vanaf in overleg met de verhuurder. Eigenaar gaat nog enkele afwerkingen uitvoeren van de woning!

Huurprijs/maand is €1150,00.

Heeft u interesse? Contacteer ons zeker voor een bezichtiging!

Neem contact op