Huis te huur

1650€ per maand

4 slaapkamers 240 vierkante meters

Immoweb code : 20007183
Immoweb code : 20007183

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
240 vierkante meters bewoonbare ruimte
Beschikbaar vanaf : 15/07/2024

Omschrijving

HELDERGEM - NIEUWBOUW Passiefwoning in groene omgeving.

HELDERGEM - NIEUWBOUW Passiefwoning in groene omgeving.

Deze exclusieve woning situeert zich tussen de velden in een groene omgeving. De dorpskern van Heldergem is vlakbij met een schooltje, openbaar vervoer en enkel winkels in de omgeving. De E40 in Aalst bereik je binnen de 10 min.

De woonst omvat op het gelijkvloers: een inkomhal met apart toilet, grote & lichtrijke leefruimte met volledig geïnstalleerde keuken (vaatwasser, BORA-kookplaat met geïntegreerde dampkap, combi-oven, grote koelkast, composieten werkblad, véél kastruimte), ruime berging en een grote inpandige garage. Op de bovenverdieping zijn er 4 grote slaapkamers waarvan 1 met dressing, een ruime badkamer met inloopdouche, ligbad en dubbele wastafel, berging, apart toilet. De leefruimte geeft uit op een groot terras en de tuin met tuincontainer die als buitenberging dienst doet.

De woning wordt gekenmerkt door het gebruik van kwalitatieve materialen & de nieuwste technieken (domotica, warmtepomp/geothermie, 20 zonnepanelen,..) die het energieverbruik tot een minimum beperken. Verder werd de woning met zorg geschilderd en volledig van armaturen voorzien.

Neem contact op