Huis te huur

1100€ per maand

3 slaapkamers 133 vierkante meters

Immoweb code : 20185021
Immoweb code : 20185021

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
133 vierkante meters bewoonbare ruimte
Beschikbaar vanaf : 01/10/2024

Omschrijving

Huis

Welkom in Finnevaux! Ontdek deze prachtige villa te huur, genesteld in een rustige omgeving met adembenemend uitzicht over het omliggende platteland.
Je krijgt de kans om de allereerste bewoner te zijn van dit gloednieuwe huis, dat modern comfort combineert met uitstekende energieprestaties (EPB A+). Het huis bestaat uit een hal met een garderobe en een apart toilet. Je zult gecharmeerd zijn van de grote, lichte woonkamer met zitkamer, eetkamer en open keuken, met directe toegang naar buiten.
Een ruime garage maakt dit niveau compleet. Op de bovenverdieping leidt de nachthal, groot genoeg voor een kantoorruimte, naar een badkamer en drie slaapkamers, waarvan er een ruimer is.
Het exterieur is niet te overtreffen, met een volledig omheind terrein en een aangenaam terras op het westen, ideaal om te genieten van de tuin en de zonsondergangen. De villa is beschikbaar vanaf 1 oktober 2024. Er wordt een huurgarantie van twee maanden gevraagd. De inventarisatie van de inrichting zal worden uitgevoerd door een expert, wiens kosten gelijk verdeeld zullen worden.
De huurprijs is vastgesteld op € 1.100. Profiteer van deze geweldige kans om in een uitzonderlijke omgeving te wonen, terwijl je geniet van het comfort van een modern, gastvrij huis.

Neem contact op