Huis te huur

1150€ per maand

3 slaapkamers 150 vierkante meters

Immoweb code : 20223539
Immoweb code : 20223539

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
150 vierkante meters bewoonbare ruimte
Beschikbaar vanaf : 01/01/2025

Omschrijving

BAMBRUGGE - Prachtig gerenoveerde HoB op rustige locatie.

BAMBRUGGE - Prachtig gerenoveerde HoB op rustige locatie.

Inschrijven voor het geplande bezoekmoment kan via onze website => www.immoderas.be

Vlakbij de dorpskern is deze ruime woning gelegen in een rustige straat. In de directe omgeving zijn er winkels, openbaar vervoer en een schooltje. Winkels en de E40 bereik je vlot via de vlakbij gelegen Oudenaardsesteenweg.

De woning werd met de nodige zorg en oog voor detail volledig hernieuwd. Deze omvat op het gelijkvloers: een inkomhal met apart toilet, lichtrijke open leefruimte met gezellige open haard, volledig geïnstalleerde halfopen keuken met BOSCH-toestellen (vaatwasser, combi-oven, keramische kookplaat, koelkast) en aanpalend een kleine kelderberging, inpandige garage en een ruime berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast. Op de bovenverdieping beschikt de woonst over een ruime nachthal die aan een bureau plaats kan bieden, 2 grote slaapkamers en een kleine slaapkamer, badkamer met toilet, wastafel en inloopdouche.

De leefruimte van de woning geeft uit op een gezellige, doch ruime tuin met terras en handig tuinhuis! Voor de garage kan er een extra wagen geparkeerd worden.

Neem contact op