Huis te huur

1050€ per maand

3 slaapkamers 176 vierkante meters

Immoweb code : 20205032
Immoweb code : 20205032

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
176 vierkante meters bewoonbare ruimte
603 vierkante meters grond

Omschrijving

Recente gezinswoning met drie slaapkamers in een rustige wi…

In een van de kindvriendelijke woonwijken van Eernegem huisvest deze charmante, recente gezinswoning. Op het einde van een doodlopende straat met extra parkeermogelijkheid is deze centraal doch rustig gelegen.

Via een ruime inkom met apart toilet komt u binnen in de ruime woon- en eetkamer. Deze leidt naar de open keuken met kookeiland en is volledig geïnstalleerd met hoogwaardige apparaten. Het gelijkvloers wordt vervolledigd door ruime wasplaats waar aansluiting wasmachine en droogkast aanwezig is én een doucheruimte. Een kelder is ook aanwezig.
Op de eerste verdieping zijn 3 volwaardige slaapkamers te vinden waarvan 1 met ingebouwde dressing. Een extra kamer die kan dienen als berging, ruime badkamer voorzien van ligbad, inloopdouche en badkamermeubel met dubbele wastafel en een apart toilet. Verder is er een zolder aanwezig die zich over de volledige lengte van de woning strekt.

Een ruim terras met tuin maakt van deze woning de perfecte eengezinswoning. De woning is volledig verwarmd via CV op aardgas en is voorzien van zowel vloer -en muur -en dakisolatie. De woning is op de benedenverdieping voorzien van elektrische rolluiken, op de bovenverdieping zijn deze manueel te bedienen.

Vrij vanaf: 01/12/2024, vroeger kan ook worden besproken.
Bezichtigingen worden aangevraagd via de website of via [email protected]

Troeven
*Kindvriendelijke woonwijk
*Ruime indeling
*Goede ligging


1) Stedenbouwkundige bestemming:
Wg: Woongebied
2) Beschermd erfgoed: neen
3) …

Neem contact op