Huis te huur

3 slaapkamers 145 vierkante meters

Immoweb code : 20013220
Immoweb code : 20013220

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
145 vierkante meters bewoonbare ruimte
300 vierkante meters grond

Omschrijving

!!! VERHUURD !!! Charmant rijhuis gelegen in de rustige en g

VERHUURD Welkom bij Buizegemlei 157, een charmant rijhuis gelegen in de rustige en geliefde Buizegemwijk in Edegem. Dit pand biedt een perfecte combinatie van comfort, licht en ruimte, ideaal voor gezinnen en iedereen die op zoek is naar een sfeervolle woning.

Indeling:
Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in de inkomhal met voldoende ruimte voor vestiaire en een gastentoilet met handenwasser.
Vervolgens betreden we de ruime living die naadloos overgaat in de moderne keuken dankzij het open ruimteplan. De keuken is een echte blikvanger en voorzien van alla met grote ramen die zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht en een prachtig uitzicht op de tuin. Hier geniet u van zonnige dagen en gezellige avonden met familie en vrienden.
De eerste verdieping herbergt een hoofdslaapkamer en twee gezellige, kleinere slaapkamers, ideaal voor kinderen, een thuiskantoor of een hobbyruimte. De recent gerenoveerde badkamer op deze verdieping biedt modern comfort en stijl.
Daarnaast beschikt dit rijhuis over een ruime garage met toegang tot de kelder, perfect voor extra opslagruimte en het stallen van uw voertuig.
Nuttige informatie:

Beschikbaar: onmiddellijk
Huurwaarborg: 3 maanden
Plaatsbeschrijving: € 289,26 (per partij)
EPC: 262 kWh/m² jaar label C

Boek nu zelf ONLINE uw afspraak in. Surf naar het betreffende eigendom op onze website www.habicom.be en klik op de roze knop 'PLAN EEN BEZOEK'.

Neem contact op