Huis te huur

1500€ per maand

4 slaapkamers 250 vierkante meters

Immoweb code : 11475720
Immoweb code : 11475720

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
250 vierkante meters bewoonbare ruimte
370 vierkante meters grond

Omschrijving

Luxueuze Nieuwbouwwoning in Pastoriestijl in Dendermonde

Deze prachtige nieuwbouwwoning in de charmante pastoriestijl is perfect gelegen, op wandelafstand van Stad Dendermonde. De woning combineert klassieke elegantie met moderne luxe en biedt alles wat u nodig heeft voor comfortabel en stijlvol wonen.

Deze energiezuinige woning is uitgerust met zonnepanelen en vloerverwarming, waardoor u kunt genieten van een duurzaam en comfortabel huis.

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in een ruime inkomhal met een apart toilet. De leefruimte, bereikbaar via een dubbele stalen deur, beschikt over een zithoek en een moderne keuken, beide met uitzicht op de tuin. In de keuken is bovendien maatwerk gebruikt voor een bureau, waardoor u een handige werkplek hebt zonder de leefruimte te verlaten. Daarnaast is er een ruime berging en wasplaats, die zowel vanuit de tuin, garage als keuken toegankelijk is. De woning heeft een garage die direct toegankelijk is voor extra gemak.
Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers die flexibiliteit en comfort bieden. De nachthal verbindt de verschillende kamers en er is een praktische douchekamer uitgerust met een lavabo en douche. De badkamer beschikt over een bad, dubbele wastafel en toilet, wat bijdraagt aan het comfort van deze verdieping.

De tweede verdieping biedt nog meer ruimte en mogelijkheden met een zolderkamer, een technische berging en een riante ruimte van 45m² die kan dienen als extra slaapkamer, hobbykamer, kantoor of wat u maar wenst.
De woning beschikt over een privatieve t

Neem contact op