Huis te huur

1485€ per maand

5 slaapkamers 242 vierkante meters

Immoweb code : 20172515
Immoweb code : 20172515

Overzicht

5 slaapkamers
2 badkamers
242 vierkante meters bewoonbare ruimte
770 vierkante meters grond

Omschrijving

Buitengewone villa met tuin, garage en 5 SLPKS te Deinze.

BEZOEK ENKEL AANVRAGEN VIA IMMODAVINCI.BE
Wenst u een bezoek? Gelieve NIET te BELLEN maar uw bezoek aan te vragen via www.immodavinci.be. 
Ga naar het pand dat u interesseert en druk op de knop “Bezoek Aanvragen” onderaan de profielfoto van de contactpersoon.

LIGGING:
Deze unieke villa is gelegen in een rustige wijk te Petegem. Deze ligging geniet een vlotte bereikbaarheid door de nabijheid van openbaar vervoer en de op- en afritten E17/E40. Op fietsafstand treft U het centrum van Deinze met alle voorzieningen zoals horeca, winkels, diverse scholen, sportinfrastructuur alsook het recreatiedomein de Brielmeersen.

INDELING:
U betreedt deze villa ('2007) via de ruime inkomhal met gastentoilet. Verder treft U op het gelijkvloers een uiterst lichtrijke leefruimte voorzien van grote glaspartijen en een zeer gezellige sfeervolle haard. Vervolgens beschikt deze woonst over een volledig geïnstalleerde keuken met  aansluitend toegang tot de (koele) berging/wasplaats en de inpandige garage. Bijkomend herbergt het gelijkvloers een eerste slaapkamer / bureelruimte met aansluitend de eerste badkamer voorzien van douche, bad, toilet en lavabo. Op de eerste verdieping treft U een ruime nachthal, 4 slaapkamers en een badkamer voorzien van douche, lavabo en toilet. Tenslotte beschikt deze woonst over een praktische bergzolder, magnifiek aangelegde tuin met terras en tuinhuis, zonnepanelen, waterverzachter, een inbraakbeveiligingssysteem en een regenwaterput.

Huurprijs: € 1.485/maand 
Onmidd

Neem contact op