Huis te huur

2450€ per maand

3 slaapkamers 190 vierkante meters

Immoweb code : 20189481
Immoweb code : 20189481

Overzicht

3 slaapkamers
3 badkamers
190 vierkante meters bewoonbare ruimte
2591 vierkante meters grond

Omschrijving

Prachtige villa in kalme wijk

Deze prachtige woning in Beersel biedt een perfect samenspel van comfort en natuur, gelegen op een royaal perceel van 25a 91ca. Met een bewoonbare oppervlakte van 190m² beschikt deze woning over tal van aantrekkelijke eigenschappen.

Bij binnenkomst valt meteen de ruime living op, voorzien van grote ramen die een overvloed aan natuurlijk licht binnenlaten en een prachtig uitzicht bieden op de groene omgeving. De authentieke open haard en de grote houten balken geven de ruimte een warme en gezellige sfeer.

De keuken is modern uitgerust en ontworpen voor optimaal gebruiksgemak, met voldoende opbergkasten.

De woning omvat drie ruime slaapkamers, elk met voldoende ruimte en lichtinval. De drie badkamers zijn stijlvol ingericht met moderne sanitair en hoogwaardige afwerkingen.

Een van de grote troeven van deze woning is de grote tuin, die privacy en ontspanning biedt te midden van het groen. Hier kunt u volop genieten van de natuur en buitenactiviteiten. De dubbele garage biedt plaats aan meerdere voertuigen en extra opslagruimte.

Deze woning is ideaal gelegen in een rustige en groene omgeving, perfect voor wie houdt van rust en toch dicht bij alle voorzieningen wil zijn. Mis deze unieke kans niet en kom deze charmante woning ontdekken!

Neem contact op