Huis te huur

995€ per maand

4 slaapkamers

Immoweb code : 20008737
Immoweb code : 20008737

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer

Omschrijving

Instapklare woning met 4 slpk, tuin en garage voor 995 EU...

De ruime woning is gelegen aan de dorpsrand met een mooi uitzicht op de achterliggende velden en aan de rand van de Polders.

De woning is goed onderhouden en instapklaar.

De indeling is als volgt; een ruime inkomhal met gastentoilet en vestiaire, een ruime, lichtrijke leefruimte met een houtkachel waar u in de wintermaanden volop kan genieten, aansluitend vindt u een veranda waar u een mooi uitzicht heeft op de tuin, een keuken voorzien van alle hedendaagse comfort, een bijkeuken met berging en toegang tot de tuin. Via de nachthal heeft u toegang tot de badkamer en de 3 slaapkamers. Op de eerste verdieping vindt u een ruime tweepersoonsslaapkamer en een multifunctionele ruimte die u kunt gebruiken als extra bureelruimte, dressing.
De tuin is volledig aangelegd, voorzien van een terras en een tuinhuis waar het fijn vertoeven is. De achtertuin is volledig afgesloten.

De woning heeft een goede verbinding met Eeklo en de belangrijke verbindingswegen. U vindt op wandelafstand een supermarkt en de dorpskern is nabij gelegen.

Wenst u een afspraak met deze landelijke woning? Maak uw afspraak via www.vastgoedunicum.be of mail naar [email protected]

Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op