Huis te huur

1100€ per maand

3 slaapkamers 101 vierkante meters

Immoweb code : 20008458
Immoweb code : 20008458

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
101 vierkante meters bewoonbare ruimte
234 vierkante meters grond

Omschrijving

MODERNE HOB MET 3 SLKS + TUIN, HAMSTERHUREN

MODERNE HOB MET 3 SLKS + TUIN, HAMSTERHUREN

Wij bevinden ons in de Schoormolenstraat te Balen, een zijstraat van de hoofdbaan "Schoor" die je vlot van Leopoldsburg naar Balen brengt. Zo verplaatsen wij ons in een mum van tijd naar het dorpscentrum van Balen (3 minuten), Mol (13 minuten) en Leopoldsburg (10 minuten). Hierdoor dient men geen grote verplaatsingen te maken voor de dagelijkse boodschappen, een bezoek aan lokale handelaars, scholen, drank- en eetgelegenheden, ...

Toegekomen aan de woning die centraal doch rustig gelegen is treffen wij een moderne halfopen bebouwing met voortuin aan en een oprit aangelegd met kiezels. Via de voordeur krijgen wij toegang tot de inkomhal die ons naar de leefruimte bestaande uit een zit-, en eethoek met volledig uitgeruste keuken brengt. Verder treffen wij op de benedenverdieping een berging aan die dienst doet als was- en technische ruimte en een afzonderlijk toilet met aanwezigheid van een handspoelbakje. Via de trap in de inkomhal verplaatsen wij ons naar de eerste verdieping. Toegekomen op de nachthal krijgen wij toegang tot drie slaapkamers, een berging en een badkamer voorzien van een ruime douche en een lavabomeubel met dubbele spoelbak.
Terug aangekomen op de benedenverdieping krijgen wij toegang tot de tuin via het schuifraam in de leefruimte en de achterdeur. De tuin is voorzien van een terras, is deels omheind en is zowel toegankelijk via de woning als de oprit/voortuin.

Troeven:
- Centrale l

Neem contact op