Horeca te koop

699999€

619 vierkante meters

Immoweb code : 20186588
Immoweb code : 20186588

Overzicht

3 badkamers
619 vierkante meters bewoonbare ruimte
185 vierkante meters grond
3.783,00 € m²

Omschrijving

Handelshuis op toplocatie

Dit ruime pand, gelegen op een toplocatie aan de voet van de Basiliek, biedt een unieke combinatie van horeca en wonen.

Op het gelijkvloers en de eerste verdieping bevindt zich een royaal restaurantgedeelte, geschikt voor diverse horecaconcepten. Dankzij de ruime indeling en de schitterende ligging is dit de ideale plek om gasten te ontvangen en te laten genieten van de sfeer en het uitzicht op de historische omgeving van Tongeren.

Het woongedeelte is voorzien van een eigen inkomhal en biedt alle nodige comfort. De eerste verdieping beschikt over een open leefruimte met uitgeruste keuken en een separaat toilet. Op de tweede verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers, elke met een eigen badkamer. Een van de slaapkamers beschikt tevens over een aangrenzende dressing. Tot slot is er nog een ruime zolder aanwezig, die kan dienen voor opslag of verdere afwerking naar eigen wens.

Dit handelshuis is een uitstekende kans voor ondernemers die op zoek zijn naar een opfrissingsproject met veel potentieel op een historische toplocatie. De ligging in het centrum van Tongeren, gecombineerd met de veelzijdigheid van het pand, maakt dit een unieke investering.

Dit unieke pand bezichtigen is mogelijk na telefonische afspraak op het nummer 012 23 23 11.

Renovatieplicht: ja

Neem contact op