Horeca te koop

580000€

Immoweb code : 20042897
Immoweb code : 20042897

Overzicht

1112 vierkante meters grond
Verdieping : 0

Omschrijving

Prachtig gerenoveerd handelspand met bovenliggende woonst o

Prachtig gerenoveerd (2021-2022) handelspand met bovenliggende woonst op een ruim perceel van 1112 m² en dit alles op een schitterende locatie!

Indeling:
Handelsruimte met een oppervlakte van 140 m².
- inkomsas op rustieke vloer, zitgedeelte van 67 m² op authentieke vloer en voorzien van prachtige gashaard met rustiek gemetste schouwmantel. Sanitaire lokalen van 14 m² voor dames en heren. Volledig ingerichte bar van 10 m² met toog en trap naar toilet op de 1e verdieping. Ruime keukenruimte van 19 m². Veranda van 11 m² met bijkeuken/afwasruimte en extra stockageruimte, Gezellig en ruim terras aan de voorzijde van het restaurant.

Woonst met een oppervlakte van 65 m²:
Appartement bereikbaar via metalen buitentrap aan de achterzijde van het gebouw. Indeling: Volledig geïnstalleerde en open keuken, voorzien van: vaatwasser, spoelbak, inductie kookvuur, dampkap en ingemaakte kasten. Ruime en zonnig woonkamer voorzien van apart gastentoilet. Zeer ruime en lichtrijke slaapkamer met ensuite badkamer. Badkamer voorzien van: inloopdouche, dubbel lavabomeubel en aansluiting wasmachine/droogkast. Zonnig terras.

Tuin:
Ruime parking in kiezel en een oprit naar het achterliggende bijgebouw met autostalplaats en bergruimte. Ruime overdekte parking voor 2 wagens, af te sluiten met 2 automatische poorten. Geïsoleerde ruimte achter de parking (ideaal als wijnkamer). Bureauruimte van 20 m². Schitterende achterliggende tuin van 520 m².

EXTRA: Beschikbaarheid = te bespreken --> restaurant

Neem contact op