Horeca te koop

88 vierkante meters

Immoweb code : 10902606
Immoweb code : 10902606

Overzicht

88 vierkante meters bewoonbare ruimte
88 vierkante meters grond
1.071,00 € m²
Verdieping : 0

Omschrijving

Open je restaurant in de gezelligste eetstraat van Leuven

Droom je van de perfecte locatie voor jouw horecazaak in de gezelligste eetstraat van Leuven? Grijp dan nu je kans, want we bieden het handelsfonds van deze geweldige plek te koop aan!
Momenteel fungeert het als een restaurant met 50 zitplaatsen binnen en een buitenterras met 20 zitplaatsen. Het interieur is smaakvol ingericht en klaar voor de volgende ondernemer om er zijn persoonlijke stempel op te drukken.
De verkoop omvat uitgeruste keuken (met onder andere een koelcel, diepvriezers, koeltoog met werkruimte en groentenbakjes, een 4-deurs drankentoog, kookfornuis en vaatwasser), ventilatiesysteem, heren- en damestoilet en een luifel en gasverwarming voor het buitenterras. Bovendien is er ook nog een kelder van ongeveer 15m2 beschikbaar, ideaal voor opslag.
Het pand is functioneel en gezellig ingericht en wordt gehuurd aan €2700 per maand. Het huidige huurcontract loopt tot 2027 (met de mogelijkheid tot huurhernieuwing), of er kan een nieuwe overeenkomst opgemaakt worden met de verhuurder (aan €3.000 per maand).
Ben jij op zoek naar de perfecte locatie voor jouw bruisende horecazaak of concept in Leuven? Neem dan contact met ons op voor meer informatie via [email protected] of bel op 0495/138.111.

Neem contact op